50è ANIVERSARI DE L’ESGLÉSIA DE BONMATÍ

El pròxim 23 de desembre se celebra el 50è aniversari de l’església parroquial de Santa Maria i es vol organitzar una exposició fotogràfica per commemorar-ho.

Tothom qui més qui menys ha passat per l’església i en guarda algun record. És per això que el Consell Parroquial demana la col·laboració de tothom aportant material fotogràfic per poder fer una bona  exposició: batejos, casaments, comunions… i molts altres actes del poble que s’han portat a terme a l’església.

En el cas de les fotos en paper, s’escanejaran i seran retornades a la persona que les hagi deixat el més aviat possible. Les fotografies cal fer-les arribar a la Rosa Busquets (c/ Ipso Lauro, 6 – tel. 636834047), els dijous i divendres de 4 a 7 de la tarda, des del mes de setembre i fins al 20 d’octubre, especificant les vostres dades i, si se’n té constància, la data de cada imatge.

En el cas de les fotos que ja estiguin digitalitzades, es poden enviar per correu electrònic a jquer67@gmail.com, indicant també la data de cada fotografia.

Animem a tothom a participar-hi!